En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Boeuf borguignon - Dafgård (3/5)  (läst 3117 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6535
    • Visa profil
    • Matforum
Boeuf borguignon - Dafgård (3/5)
« skrivet: 2008-11-19 13:57 »
Mustig rödvinsgryta av nötkött med pärllök, ris med gula och röda morötter

Det är ingen rakt ingen trevlig syn som möter en när man öppnar mikron, allt ligger i en enda röra kantat av såskladd och persilja på trågets kanter.

Riset är godkänt. Köttet är kanske lite torrt men har bra konsistens med tuggmotstånd, känns äkta, inte det där märkliga fluffköttet man ibland stöter på i färdigrätter. Moroten har bra knaprighet men smakar vattningt, även pärllöken känns vattning. Svampen smakar något mer. Såsen är inte alls så tokig i sammanhanget.

Jag vet inte varför men jag får en enahanda känsla när jag äter detta.

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 92
    • Visa profil
SV: Boeuf borguignon - Dafgård (3/5)
« Svar #1 skrivet: 2008-11-19 20:35 »
ja inte såg den smaskens ut iaf

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -