En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Porterbiff - Findus (4/5)  (läst 4121 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6535
    • Visa profil
    • Matforum
Porterbiff - Findus (4/5)
« skrivet: 2008-12-03 14:12 »
Nötfärsmedaljonger i portersås med klyftpotatis och grönsaker.

Detta är en ny rätt i Findus serie Wärdshus "Kvalitet & Tradition".

Rosor är röda, violer är blå, färgklickar i mat är trevligt, men i bland blir det för många färger och det är det här ett exempel på. Sen undrar jag varför Findus envisas med vita "tallrikar" i kombination med brun sås, det blir alltid väldigt synliga fula färgavlagringar på kanten då.

Potatisklyftorna är bra för att vara mikrad färdigmat. Moroten är för en gångs skull inte helt smaklös och grönsakerna är inte helt överkokta, det finns lite spänst i dem. Biffarna smakar som vilka halvtråkiga köttfärsbiffar som helst. En god sås gör oftast hela skillnaden på en maträtt och denna portersås är faktiskt god vilket gör helheten ganska trevlig.

Innehåller jästextrakt.

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 4/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 92
    • Visa profil
SV: Porterbiff - Findus (4/5)
« Svar #1 skrivet: 2008-12-16 21:35 »
det där såg ju super gott ut!

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -