En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Fisk & mussel risotto - Dafgård (2/5)  (läst 4006 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
Fisk & mussel risotto - Dafgård (2/5)
« skrivet: 2008-12-11 13:58 »
Krämig risotto med fisk, blåmusslor, salladslök och morotsbitar

Efter uppvärmning ser rätten tämligen torftig ut och dessutom torr längs kanterna, inte första gången jag ser torr risotto i fryst färdigmat, är just risotto kanske extra knepigt?

Turligt nog är det inte så torrt som det ser ut, det bara ytan som är aningens torr. Men ur askan i elden för konsistensen på risotton är mjölig och trådig, är det kanske alaska pollocken som är sönderkokt och finfördelad i hela rätten i kombination med dåligt utblandat ostpulver eller är det nåt annat som gått snett? Irriterar mig också på de alldeles för finskurna grönsakerna, det hade varit trevligare att få tugga på större bitar ibland. Smaken på själva risotton är inte direkt dålig men heller inte direkt god och efter halva rätten känns det så enahanda att jag är less. Godast är de få blåmusslorna men tyvärr är de sega.

För att sammanfatta så är detta en trist enahanda jämntjock mjölig och trådig massa med sega musslor som det enda som livar upp.

Innehåller jästextrakt.

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 1/5
¤ Smak 2/5
¤ Helhetsbetyg 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 92
    • Visa profil
SV: Fisk & mussel risotto - Dafgård (2/5)
« Svar #1 skrivet: 2008-12-16 21:33 »
usch inte såg den där god ut inte :/ fy bubblan

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -