En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Indonesisk kyckling - Felix (2/5)  (läst 3552 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6535
    • Visa profil
    • Matforum
Indonesisk kyckling - Felix (2/5)
« skrivet: 2008-12-12 14:32 »
Indonesisk kyckling med ris, bambuskott & soja och ostronsås

Enligt tillagningsanvisingarna skall man röra om efter 5 minuters uppvärmning och sen värma ytterligare 2 minuter. Allt är alltså hoprört och följdaktligen ser det också hoprört och jämntrist ut.

Bambuskotten är knapriga och goda. Den gula moroten är helt smaklös och intetsägande. Den orangea moroten är något bättre. Den gummiaktiga kycklingen (höll på att skriva gummianka där) smakar sunkig grillkrydda. Smaken i övrigt är en inte särskilt god blandning av ostronsås, curry, småstarkt och purjolök och den ena tuggan är den andra lik eftersom allt är blandat. Allt som allt en grov förolämpning mot det indonesiska köket.

Innehåller jästextrakt.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 2/5
¤ Helhetsbetyg 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -