En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Bröa kakformar  (läst 35819 gånger)

Sara W

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 345
    • Visa profil
    • Cookie crumble
SV: Bröa kakformar
« Svar #20 skrivet: 2009-02-27 18:21 »
Jag brukar också bröa med kokos. Jag tycker om den lilla smakbrytningen som det blir kokos, men flingorna syns ju ganska tydligt, så på en fransk chokladkaka väljer jag nog ändå vetemjöl. Till små chokladbakelser som jag gör ibland, bröar jag med vanligt kakaopulver. Vet inte om det fungerar att bröa stora kakor med, men kan vara värt att testa...

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -