En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Undvik chipsavdelningen vid brand i butiken  (läst 2862 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6580
    • Visa profil
    • Matforum
Undvik chipsavdelningen vid brand i butiken
« skrivet: 2007-06-12 22:21 »
Råkade just springa på denna artikel med den högst slagkraftiga rubriken "Här är dödsfällan i din matbutik".

"Fettet i kombination med de porösa och luftiga påsarna gör chipshyllor till rena brandbomberna, visar ett unikt svenskt brandtest. Det är en dödsfälla, slår brandmannen Ulf Bergh fast."
http://www.expressen.se/1.215791

Glöm alltså inte bort att springa från chipsavdelningen det fortaste du kan när butiken tar eld. :)
Den som inte frågar får inga svar.

Urban

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1360
    • Visa profil
SV: Undvik chipsavdelningen vid brand i butiken
« Svar #1 skrivet: 2007-06-13 23:03 »
Bör man vara rustad med en brandsläckare på ryggen när man ska ut o handla nu förtiden menar du??? ???.

Om jag nu överlevt chipshyllan och lyckats frakta den otroligt brandfarliga påsen hem.. Var ska jag förvara den tryggt och säkert så att den inte tar fyr bara så där???

Knivmannen

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 50
    • Visa profil
SV: Undvik chipsavdelningen vid brand i butiken
« Svar #2 skrivet: 2007-07-06 00:56 »
För att undvika självantändning av chipsen ska du dränka dem i vatten. Sen kan du sova lugnt!  ;)
Professionell knivslipare. Har webshop och är både återförsäljare och generalagent för ett flertal välkända knivmärken.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -