En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Liquid Smoke av Hickory på flaska, någon testat?  (läst 40255 gånger)

Tommy

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 98
    • Visa profil
SV: Liquid Smoke av Hickory på flaska, någon testat?
« Svar #40 skrivet: 2008-11-19 11:27 »
Näe, jag tar nog en tsk till någon msk till 11/2 liter gryta och hon har inte klagat ännu! Så hysteriskt rökigt är det inte!

Samma sak med chili och den kända knivsudden!

Det är känslan som behövs. Man måste smaka av och smaka av och smaka av. Börja med lite och öka tills du är nöjd. Alla har olika smak

Jag brukar säga att jag lagar mat efter koncept och inte recept. För mig är receptet en idé om hur det ska bli.
På jobbet när man har lagat nåt dom tycker är gott någon gång, brukar dom fråga om recept.
Jag brukar jäklas lite och säga andra mått som t.ex. 2 sekunder salt och 4 sekunder kakao;-)

På vilket håll, håller man kniven när man tar en knivsudd?!?

/Tommy

Hasse

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1439
    • Visa profil
SV: Liquid Smoke av Hickory på flaska, någon testat?
« Svar #41 skrivet: 2008-11-19 15:49 »
Håller helt och hållet med din matlagningsfilosofi. Koncept istället för recept köper jag rakt av!   :)

Dock, Liquid Smoke är kraftigt i smaken, så om man inte använt det förr rekommenderar jag att ta det försiktigt med mängden. Och att smaka av, så klart. Om man överdoserar blir rätten oätlig, enligt min mening.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -