En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Blairs Cheddar Chips  (läst 3082 gånger)

Urban

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1360
    • Visa profil
Blairs Cheddar Chips
« skrivet: 2009-03-03 19:34 »
För nån vecka sedan så testade jag Blairs cheddar chips som jag fick av http://www.extremechili.se. Det är en produkt för dom som gillar lite starkare chips (som jag  :)). Jag avnjöt dessa tillsammans med en kall lager, kommer inte ihåg vilken då jag glömde att anteckna vilken sort det var. Chipsen är i alla fall mycket krispiga typ. lantchips. Smaken är ostig och syrlig (litegrann mot sourcream hållet), och lagom salta. Dom har en passande chilistyrka, varken för mycket eller för lite, och ökar en aning efter intag men blir inte för starka. Extra gott blir det efter ett tag då man svalkar strupen med den kalla lagern. Jag tycker att detta är kanongoda chips som jag gärna skulle se i vanliga butiker då jag är trött på det utbud som finns. Detta är perfekta ölchips som ger en skön efterglöd i munnen då påsen är slut. Enda nackdelen jag säga är att jag tycker att påsen är lite för liten. Storleken är ok för en person, men ska man dela den med nån så.....

Rekomenderas!

* Betyg 4/5

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -