En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Parilla  (läst 1540 gånger)

FredrikB

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 27
    • Visa profil
Parilla
« skrivet: 2009-04-28 15:17 »
Under en sjukt underbar Herve Mons ostprovning  på Sundy Gård i lördags diskuterades det mat i timmarna 5 och ett ämne som triggade mig var Parillan. Jag är sugen på att mura en själv på landet och har börjat skissa lite. Jag undrar om det är någon som har tips på andra siter och kanske bra referenser till leverantörer av Graseros/ avrinningsrännor för oss hembyggare?

http://www.huskompaniet-scandeco.com/
Klicka på Utomhusgrillar
Klcika sedan på Grillmodeller


 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -