En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Vilken olja ska man använda i sin mat? Rapsolja giftig???  (läst 23381 gånger)

matlars

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 1
  • Fransk och grekisk mat är mums!
    • Visa profil
Kallpressad och oraffinerad kokosolja tycker jag är kanon att steka i eftersom den tål så höga temperaturer. Dock så funkar det ju bara när man steker mat som man vill ha en viss kokossmak på. Det finns också kokosolja som är förädlad så att den inte doftar/smakar kokos, men jag är osäker på vad det gör med kvalitén på oljan.

Angående rapsolja så har ju den större mängd omega-6 i sig jämfört med t ex olivolja och smör. En del menar att för mycket omega-6 driver inflammation i kroppen.
Förutom mat hamnar jag ofta i www.parisfrankrike.se eller på www.kretagrekland.se

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -