Bortalagat - inte laga själv, möjligen värma > Färdigmat - från kyl/frysdisken i matvarubutiken

Findus frysta Köttbullar - med brosk

(1/1)

pgbg:
Vi har vid upprepade tillfällen konstaterat vilken dålig kvalitet det är på Findus färdiglagade djupfrysta köttbullar. Det är minst sagt äckligt att råka ut för när man sitter till bords och ska äta och man biter i en av Findus köttbullar och det knastrar mellan tänderna eller är segt som gummi att tugga.

Findus lägger mycket pengar på reklam för sina produkter och vill verkligen övertyga om att dem håller högsta tänkbara kvalitet när det gäller råvaror och tillagning. Även den påkostade designen på förpackningarna skall ge intryck av att med produkten får man en mycket läcker måltid - illustreras ofta med en bild från ett kök och en professionell kock som ser glad ut och stolt visar upp produkten. Frågan är hur mycket pengar Findus är intresserade av att lägga på sina råvaror. Det verkar ju vara lågbudget-kvalitet på köttet som används och det är väl Findus väl medvetna om i samband med att beställningar görs hos leverantören. Findus vill gärna i vårt medvetande kopplas ihop med hög kvalitet genom sina Provköks-tester och noga genomförda analyser av råvaror och tillagningsprocesser. Trovärdigheten för detta urholkas helt genom det faktum att den färdiga produkten kvalitativt inte är i närheten av de förväntningar som reklamen bygger upp hos konsumenten.

När vi fått broskiga och dåliga köttbullar har vi reklamerat detta till Findus konsument kontakt och därefter alltid erhållit kompensation. Kontakten med Findus har inte indikerat förvåning över vår reklamation utan snarare rutin kring vad som hänt...

Ulf52:
Findus köttbullar är goda. Ätit dom hela livet.

Mattias_Hedlund:
Färdiga köttbullar tycker jag rent generellt håller mkt låg kvallite.
Mvh
Hedlund_mattias@hotmail.com

Navigering

[0] Meddelandeindex

Svara

Gå till fullversion