En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Lasagne genovese - Dafgård (2/5)  (läst 2817 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
Lasagne genovese - Dafgård (2/5)
« skrivet: 2009-12-03 13:33 »
Färska pastaplattor, grönsaker i tomatsås och ostsås med basillika

När jag tar maten ur mikron ser den inte så rolig ut men lasagne är en typ av rätt som är svår att få att se rolig ut.

Ostlagret överst är gott. Lasagneplattorna är bra med en aning tuggmotstånd. Grönsakssåsen är för tunn i smaken vilket beror på en kombination av smaklösa grönsaker och bristfällig kryddning. Men det är ett plus att hitta en solroskärna då och då, men de är väldigt få, hade gärna kunnat vara fler. Helheten är ätbar men väldigt trist beroende på den dåliga grönsakssåsen.

Jag undrar varför Dafgård använder "ostpulver" och "morotsextrakt" i sin lasagne?

¤ Utseende: 3/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -