En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Pasta ricotta - Weight watchers (3/5)  (läst 3921 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6581
    • Visa profil
    • Matforum
Pasta ricotta - Weight watchers (3/5)
« skrivet: 2009-12-08 12:20 »
Pastaknyten med ricottaost och spenat i en krämig tomatsås på krossade tomater. Ångkokt broccoli i separat fack.

Ser rätt bra ut. Med en lite mindre bechamelpöl och lite mer synlig grön pasta så hade det sett bättre ut.

Broccolin är rätt hyfsad med viss spänst kvar. Osten överst är god. Vitsåsen kunde kanske smakat mer, eller förresten, tomatsåsen smakar jättemycket så det är nog tur att vitsåsen mildrar. Faktum är att tomatsåsen smakar alldeles för mycket när jag äter av den bara den, vad har de gjort med den egentligen? Ricottatortelinin är god i alla fall. Men åter till tomatsåsen, allt eftersom jag äter inser jag hur skarp den är, det övriga räcker inte till för att mildra den, och då ska ni veta att jag gillar mat som smakar mycket. Tomatsåsen måste helt enkelt vara defekt, den sänker hela rätten som annars hade kunnat få en 4:a.

Läser innehållsförteckningen och undrar: Vad är "arom (med bl.a. mjölk)"? Vad är "vegetabilisk olja" för olja när rätten också innehåller "olivolja"?

¤ Utseende: 4/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 3/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -