En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Vegetarisk Lasagne - Weight watchers (2/5)  (läst 10035 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6581
    • Visa profil
    • Matforum
Vegetarisk Lasagne - Weight watchers (2/5)
« skrivet: 2009-12-22 13:53 »
Vegetarisk lasagne med krämig tomatsås på krossade tomater, rostade grönsaker och linser. Majs och paprika i eget fack.

Lasagne är alltid svår att få direkt vacker så det är inte mycket att orda om. Men det finns inga ursäkter för fula grönsaker, titta gärna på min närbild av majsen, frysbränna?

Den majs som ser torr ut smakar också torrt. Alla majs är inte torr men kanske en tredjedel. Den majs som inte är torr smakar bra. Paprikan är tämligen vattning. Lasagneplattorna är både småhårda och klibbiga, inte alls bra. Bechamelen har en udda syrlig ton. Tomatsåsen smakar burksoppa på tomat. Godast i rätten är den majs som inte är torr, sämst lasagneplattorna. Enligt innehållsförteckningen innehåller plattorna rismjöl, det har jag aldrig sett förut, är det något påhitt för att få rätten magrare eller vad är meningen?

¤ Utseende: 3/5
¤ Konsistens: 1/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -