En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Podewils Krag Castle  (läst 1264 gånger)

agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4495
    • Visa profil
Podewils Krag Castle
« skrivet: 2010-08-09 11:20 »
Nästa stopp på vår resa var för natten; vi hade bokat en svit på Krag slott som ligger lite nedanför Slupsk. 90 EUR för en natt! Billigt, billigt o bara helt underbart. Den absolut ursköna himmelssängen stod i ett tornrum. "Vardagsrummet" var fyllt med blekblommiga soffor o fåtöljer där man kunde vräka sig efter en lång bilresa (gärna ihop med något kylslaget från minibaren)
Matsalen hade en vacker utsikt mot en liten sjö o serverade mycket god mat. Vi startade med en svampsoppa som nästan var det godaste jag någonsin ätit. Troligtvis var det egenplockad svamp från de omgivande skogarna med en gnuttebit av traktens honung i.
Vildsvinsstek med en sås som inte heller gick av för hackor fick avsluta middagen, dessert tordes vi inte ens tänka på.
När vi släpade oss tillbaka till rummet svävade tonerna av ett vackert klassiskt musikstycke ut över sjön genom öppna altandörrar. Det var en gäst, en ung tjej, som satt i konsertsalen o övade på flygeln. Det var nästan overkligt. Sedan sov vi sött i vårt tornrum tills en senfärdig tupp väckte oss med ett diskret galande.

Behöver ni tips på bröllopsresemål?
http://www.venere.com/hotels/krag/schlosshotel-podewils-krag/#pictures;eur

Självklart blev det inga bra bilder på maten, men utsikten från matsalsfönstert kan jag bjuda på.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -