En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Välkommen till Matforum.nu!  (läst 5360 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6581
    • Visa profil
    • Matforum
Välkommen till Matforum.nu!
« skrivet: 2007-04-05 19:05 »
Hej!

Är du intresserad av mat, dryck, råvaror, utrustning, smaker, kvalitet och tillvägagångssätt och gillar att diskutera och få nya intryck har du hamnat rätt!

Matforum.nu är en diskussionssida för matintresserade som drivs av de matintresserade privatpersonerna Urban Persson och Andreas Wennström i Umeå.

Matforum.nu skall vara oberoende, opartiskt, informativt och framför allt väldigt trevligt och hjälpsamt.

Har du frågor, funderingar, förslag eller önskemål gällande Matforum.nu är du givetvis välkommen att posta ett inlägg i denna avdelning eller kontakta någon av oss via funktionen personligt meddelande.

Du kan även skicka e-post till Andreas på andreas@zzz eller Urban på urban@zzz, byt ut "zzz" mot "matforum.nu" (skriver man ut hela e-postadressen i helhet på nätet får man skräppost, därav zzz).

Det går också bra att ringa på 0732-407 520. Om du ej får svar, tala in ett meddelande där du lämnar namn och nummer så ringer vi upp så snart som möjligt.

Välkommen önskar
Andreas och Urban
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -