En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Brödpåsar  (läst 5713 gånger)

Viktoria

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 5
    • Visa profil
Brödpåsar
« skrivet: 2010-10-19 21:40 »
Har börjat baka ordentligt mycket nu att jobbkompisarna börjat göra beställningar. Jag vill leverera bröden i papperspåsar då de håller sig lite fräschare så nybakade. Någon som vet vart man kan köpa dem? Får några extra i lokala matbutiken ibland, men skulle behöva lite fler. Några tips?

Kari

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2142
    • Visa profil
SV: Brödpåsar
« Svar #1 skrivet: 2010-10-20 00:03 »
Kika om det inte står på påsarna vem som tillverkar, längs ned i viket :)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6572
    • Visa profil
    • Matforum
SV: Brödpåsar
« Svar #2 skrivet: 2010-10-20 18:16 »
Oj säljer du hembakat bröd Viktoria, det hade jag också velat köpa! Har haft så fullt upp att jag knappt bakat i år.

Tänkte på det här med papperspåsar, visst, brödet hålls krispigt när det är färskt, men om det inte äts upp på nån dag eller skall frysas så vill man väl ha plastpåsar? Och det är ganska opraktiskt behöva packa om, så frågan är om papperspåsar är en så bra idé ändå?
Den som inte frågar får inga svar.

Hasse

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1437
    • Visa profil
SV: Brödpåsar
« Svar #3 skrivet: 2010-10-20 23:18 »
Hej Viktoria och välkommen till Matforum!

Jag googlade på "butiksemballage" och hittade ganska snabbt företag som säljer papperspåsar som skulle kunna passa. Prova det!

Viktoria

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 5
    • Visa profil
SV: Brödpåsar
« Svar #4 skrivet: 2010-10-25 10:06 »
Tack för svaren!
Jo jag vet att bröden fort blir torra i papperspåsar, men det är inte roligt att lägga ett nybakt bröd i plastpåse, särskilt inte när de fortfarande är lite varma. Då försvinner den hårda krispiga ytan direkt. Själv förvarar jag mina bröd med snittytan ner mot skärbrädan och sedan lindar jag in dem i en handduk. Då bevaras de bäst tycker jag. Så därför levererar jag bröden i papperspåsar.

Alla sidor jag hittat på nätet säljer bara till företag, och jag har ju bara hobbyverksamhet.

Men jag fick tillslut tag i en trevlig kille på Coop Forum som gick med på att sälja ett gäng påsar till mig. Så nu är jag nöjd och glad och kan baka som aldrig förr :-)

Viktoria

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 5
    • Visa profil
SV: Brödpåsar
« Svar #5 skrivet: 2010-10-25 10:16 »
Oj säljer du hembakat bröd Viktoria, det hade jag också velat köpa! Har haft så fullt upp att jag knappt bakat i år.

Tänkte på det här med papperspåsar, visst, brödet hålls krispigt när det är färskt, men om det inte äts upp på nån dag eller skall frysas så vill man väl ha plastpåsar? Och det är ganska opraktiskt behöva packa om, så frågan är om papperspåsar är en så bra idé ändå?

Självklart får du köpa! Fördel om du bor i Stockholm. Bröd skickat på posten är kanske ingen hit ;-)

http://nevertoolate.webblogg.se/

Kari

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2142
    • Visa profil
SV: Brödpåsar
« Svar #6 skrivet: 2010-10-25 11:40 »
Viktoria: Vi är nyfikna, vi vill se bilder :)

Viktoria

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 5
    • Visa profil
SV: Brödpåsar
« Svar #7 skrivet: 2010-10-25 17:15 »
Här finns några bilder och lite inspiration: http://nevertoolate.webblogg.se/

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -