En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Röka med torv  (läst 1855 gånger)

Robert021

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 170
    • Visa profil
    • Husihelvete.se
Röka med torv
« skrivet: 2010-11-30 14:18 »
Jag har gått och investerat i torv till grillen o/e röken. Antagligen agerade jag lite för snabbt, utan att tänka alltså, och köpte rakt av. Nu efteråt kom jag att tänka på att jag faktiskt inte vet vad jag ska röka mha torvbriketterna. Är det någon som har något bra förslag?
www.husihelvete.se - Nu över över 420.000 besökare.

Roine

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 23
    • Visa profil
SV: Röka med torv
« Svar #1 skrivet: 2010-12-09 21:24 »
Jag har provat den där torven och jag tycker det blir gott..kanske inte att det ger så mycket smak men det finns i bakgrunden och sedan tycker jag det luktar gott.

Moses

  • Nykomling
  • *
  • Antal inlägg: 20
    • Visa profil
SV: Röka med torv
« Svar #2 skrivet: 2011-05-23 10:10 »
Är det Irish Smoking Peat Chips du har kan jag rekomendera den till fågel, fisk och gris. Använder du den till nöt får du vara lite försiktig så köttet inte blir "oversmoked" det är inte gott... men till fågel, gris o fisk är det underbart!

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -