En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Julskinka sous vide  (läst 42938 gånger)

webguide

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1055
    • Visa profil
    • Vassaknivar.se
SV: Julskinka sous vide
« Svar #60 skrivet: 2018-12-21 06:24 »
Men ska skinkan bli pastejliknande i konsistensen behöver den ligga i betydligt längre än 10-12 timmarna. Då snackar vi nog 24-36 timmar.

Ja, precis det tar tid, jag kör många detaljer i upp till 3 dygn så 1 dygn är rena snabbkoket! :)

Mat-Janne

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 125
    • Visa profil
SV: Julskinka sous vide
« Svar #61 skrivet: 2018-12-21 18:03 »
Intressant att du kallar mat för "detaljer". Finns det en orsak?
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

kayaker

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 147
    • Visa profil
SV: Julskinka sous vide
« Svar #62 skrivet: 2018-12-27 13:58 »
Intressant att du kallar mat för "detaljer". Finns det en orsak?
Han menar nog styckdetaljer.
/F

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Segt som?:
Bra vad reder sig själv:

- Annonser -