En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Easy to BBQ grillkolsblandning i portionspåsar  (läst 3380 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Någon som provat Easy to BBQ grillkolsblandning? Nedanstående helsida hittade jag i ett reklamblad från Ica-Maxi. Princinpen är bra, jag brukar själv blanda kol och briketter för att snabbare få fyr på briketterna. Att joxa med kol och briketter är dock ganska grisigt så en färdig blandning verkar smart. Men antar att Easy to BBQ grillkolsblandning blir rejält mycket dyrare än att blanda själv.
Den som inte frågar får inga svar.

Davve

  • Gäst
SV: Easy to BBQ grillkolsblandning i portionspåsar
« Svar #1 skrivet: 2016-08-17 21:09 »
Var ute på en paddlingsutflykt med en polare, och vi fick GÅ 16 km för att KÖPA TÄNDVÄTSKA.

Det är nämligen rena lurendrejeriet att det står "tändvätska behövs ej...". Vi hade lite med oss så det räckte till lunchen, men med brist på färdmedel och tillgång i Breanäs så spatserade vi hela vägen till Sibbhult och tillbaka med två flaskor tändvätska.

En upplevelse, som man aldrig glömmer. Lyckligtvis var det ganska fin natur där vi gick.

För övrigt tycker jag dessa påsar är ganska praktiska - kanske speciellt på friluftsutflykter. Glöden blev generellt varm och bra.

Men som sagt - TÄNDVÄTSKA BEHÖVS!  :)

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?:
Allting har en ände, men vad har två?:

- Annonser -