En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Chokladtest: Lindt Madagascar 65%  (läst 1828 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6580
    • Visa profil
    • Matforum
Chokladtest: Lindt Madagascar 65%
« skrivet: 2007-07-12 22:14 »
Lindt Excellence Madagascar 65%, Schweiz, 100g

Förpackningen är ovanligt stor - den ser ut att innehålla mycket choklad - men denna chokladkaka väger som de flesta kakor 100 gram. Hur går det ihop? Jo kakan är väldigt tunn.

Inte bara ytan på kakan är stor, även ytan på bitarna är stora, hela 42x36 mm. Vem stoppar en hel sån i munnen? Nej, jag föredrar en tjockare kaka med mindre bitar.

Smaken då? Den är ganska söt och har en rätt markerad vaniljsmak samt en liten bitterhet. Jag får även förnimmelser av hallon.

Sammanfattningsvis en god choklad fast aningen för söt och med på tok för stora bitar.
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -