En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Ang Hells Kitchen  (läst 1494 gånger)

chepplin

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 115
    • Visa profil
Ang Hells Kitchen
« skrivet: 2011-07-08 21:47 »
Tycker ni Hells Kitchen US är bra underhållning men överdrivet?
Efter kollat igenom säsong 8 är jag nu ganska less på den amerikanska. Sönderklippt med chockade ansiktsuttryck, massa bråk, skitsnack och påfrestande deltagare med karakteristiskt USA-hybris samt en löjligt överdriven rabiat Gordon..liksom..det är ju inte normalt att bli så djuriskt arg!

I så fall rekommenderar jag Hells Kitchen UK.
Här får man en mer sansad bild av Gordon, mer mänsklig. Här är också hans sidokockar mer involverade i programmet vilket känns kul. Men samtidigt förstår man att det finns en sanning i hans sätt från den US-versionen..dock bara överdriven till max. För det är lika stenhårda krav på vad som går ut och han tappar tålamodet på samma sätt fast mer sansat, samma krav på disciplin i köket och han är lika rått ärlig. Det blir liksom underhållande att se han uppgiven och arg, för man förstår att han verkligen är det..och inte något en producent har sagt till han att vara

YouTuba: Hell´s Kitchen UK S01E01


 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -