En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Dags för smoker köp  (läst 1880 gånger)


BBQforever

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 43
  • Gillar allt inom BBQ
    • Visa profil
SV: Dags för smoker köp
« Svar #1 skrivet: 2011-09-01 20:55 »
Tjockleken är i tunnaste laget. Några av anledningarna till att man vill ha tjocka plåt är att man vill ackumelera värmen, och då blir den inte så känslig för värme och vind och om du öppnar luckan under tillagningstiden så kommer den fortare tillbaka. Minimum är nästan 5 mm. Om du tittat på modeller från Usa så är dom ofta omkring ca6,35 mm.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -