En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Skillnad på remoulade och tartar?  (läst 1648 gånger)

Hasse

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1439
    • Visa profil
Skillnad på remoulade och tartar?
« skrivet: 2012-06-21 19:22 »
Vad är det för skillnad på remoulade- och tartarsås?

Båda är baserade på majonnäs, och i de recept jag har sett verkar resten av ingredienserna vara ganska lika.

kayaker

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 138
    • Visa profil
SV: Skillnad på remoulade och tartar?
« Svar #1 skrivet: 2012-06-25 08:29 »
Det här är min såsbibel, http://www.amazon.ca/LArt-sauces-Acad%C3%A9mie-gastronomes/dp/2862682179
Jag kan försöka kolla när jag packat upp den. Själv har jag bara gjort sauce tartare. Jag kan dock säga att de flesta recept jag sett på webben skiljer sig en del från det originaltrogna receptet i boken.
/F

Hasse

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1439
    • Visa profil
SV: Skillnad på remoulade och tartar?
« Svar #2 skrivet: 2012-06-25 11:14 »
Det vore jättekul om du kan kolla!   :)

Recept kan ju verkligen skilja sig åt, så utan en referens är det inte lätt att veta vad som är det mest ursprungliga.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -