En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Stockholm, Erssons fisk & deli, Bromma blocks  (läst 2472 gånger)

Cecilia Sporre

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Stockholm, Erssons fisk & deli, Bromma blocks
« skrivet: 2012-11-04 18:56 »
Smarriga räkmackor och barnpankisar
Gjorde lite nödvändig lördagsshopping med familjen på allahelgonsdagen i Bromma blocks. Kan verkligen rekommendera Erssons räkmackor till lunch! Stora maffiga mackor gjorda på gott rågbröd typ danskt, med ägg, majjo och ett berg av härliga räkor plus lite grönt. Inga krusiduller, rena enkla smaker. En räkmacka som når upp till bästa västkuststandarden! 150 kronor är kanske i mesta laget för en macka men den här mackan hamnar i kategorin lördagslyx! Barnens pannkakor för 55 kronor såg ut att komma från nån pannkaksfabrik men var goda och serverades med fina hela syltade jordgubbar och riktig vispgrädde med karamellströssel på toppen. Ungarna uppskattade verkligen att sylt och grädde serveras separat i små skålar så att de kan lägga ihop pannkakan som de själva vill. I övrigt såg det ut att finnas mycket annat gott i delidisken, alltifrån rårakor och fläsk till tjusiga desserter, så för min del kommer det att bli fler besök hos Erssons fisk och deli.  :)

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -