En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: syfted med agg i smakakor  (läst 1547 gånger)

Mattias Andersson

  • Gäst
syfted med agg i smakakor
« skrivet: 2012-12-06 16:31 »
Jag diskuterade precis med min mamma varfor man har agg i vissa smakakor men inte i andra. Vad har agget for funktion? Andrar det konsistensen pa nat satt? I sadana fall, hur?

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -