En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Presentation av Svingsåsen  (läst 1208 gånger)

Linda Axelsson

  • Gäst
Presentation av Svingsåsen
« skrivet: 2013-11-04 14:16 »
Svingsåsen är ett litet familjeföretag som säljer lokalproducerat kaninkött av hög kvalitet! Vi samarbetar med ett lokalt slakteri och säljer både till privatpersoner och restauranger/butiker. Vi lämnar in en del för rökning och gör även salsiccia på enbart kaninkött och kryddor. Vi finns i Västsverige, ca 2 mil öster om Kungsbacka, där har vi gårdsbutik www.svingsasen.se. I gårdsbutiken säljer vi även andra ekologiska/ närproducerade produkter. Kontakta oss om du vill veta fler ställen där vårat kött säljs.

Kaninkött är vitt, magert kött. Kan ätas som vardagsmat i form av grytor eller som helglyx i form av filé. Kaninkött innehåller ca 21 % protein, 10 % fett. Lever av kanin är väldigt mjäll och fin, kan användas som kycklinglever.


 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -