En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Ekologiska viner, feedback på hemsida?  (läst 1465 gånger)

ekolle

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
    • Delinats vinblgog
Ekologiska viner, feedback på hemsida?
« skrivet: 2013-11-05 10:56 »
Hej,

jag heter Olle och arbetar för en ekologisk vinförsäljare som heter Delinat, med ursprung i Schweiz och marknad i de tysktalande länderna. Sedan ett par månader finns försäljningen också till svenska privatpersoner, och eftersom vårt projekt är så nytt skulle jag gärna vilja höra feedback från svenska nätbesökare om vilket intryck vår hemsida ger. Jag efterfrågar därför all slags kritik, utseendemässigt som innehållsmässigt (för vinintresserade kan jag rekommendera vinbloggen!)

Så varför ekologiska viner? Vi vill helt enkelt visa att det är möjligt att njuta av goda viner utan att samtidigt genom bekämpningsmedel och andra gifter förstöra marken och naturen. Därför följer alla vinerna i utbudet riktlinjer som är mycket striktare än lagstiftningen.

Om någon tog bara en halv minut och berättade om vad ni tycker om vår hemsida skulle jag bli jättetacksam. Förbättringsförslag, vad var positivt, vad var negativt, mm.?

Länken är: http://www.delinat.se

Tack så mycket på förhand,
Olle från Delinat.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -