En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Lufttorkad Karré (Coppa)  (läst 2279 gånger)

hansaberg

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 8
    • Visa profil
Lufttorkad Karré (Coppa)
« skrivet: 2014-09-08 13:22 »
1,3 kg Fläskkarré och salt jag körde grovsalt. Massera in saltet ordentligt.


Lägg det i en lufttät påse och in i kylen 8-9 dagar. Fortsättning följer 15 sep.

hansaberg

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 8
    • Visa profil
SV: Lufttorkad Karré (Coppa)
« Svar #1 skrivet: 2014-10-10 14:32 »
tog lite i dag igen

hansaberg

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 8
    • Visa profil
SV: Lufttorkad Karré (Coppa)
« Svar #2 skrivet: 2014-10-11 05:12 »
Så här blev den

agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4466
    • Visa profil
SV: Lufttorkad Karré (Coppa)
« Svar #3 skrivet: 2014-10-11 08:19 »
Men vad gjorde du med den efter 8-9 dagar i lufttät påse?

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -