En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Hjälp oss med vårt examenarbete om livsmedelsbranschen!  (läst 1144 gånger)

rn222ev

  • Gäst
Hej!
Vi är tre studenter som läser vår sista termin på Linnéuniversitetet i Kalmar. Vi håller för tillfället på med en enkätundersökning till vårt examensarbete som handlar om kundens beteende i livsmedelsbranschen. Det skulle vara väldigt värdefullt för oss om just Du skulle vilja medverka i vår enkätundersökning, dina attityder och åsikter är viktiga för oss. Det är frivilligt för dig att delta och dina svar kommer registreras anonymt och endast användas till det menade ändamålet.

Enkäten beräknas endast ta några minuter att besvara.
Tack på förhand!

https://www.webbenkater.com/s/439c25b

ms_wiz

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 10
    • Visa profil
Hej! Jag tycker man skulle bli mer motiverad att svara på enkäten om ni också introducerade er själva, ni tre studenter. Berätta vad ni heter, vad enkäten kommer att utmynna i och vilken nytta ni kommer att ha av våra svar. Vilken utbildning går ni på? Känns konstigt att ni har en fråga om det är viktigt med personligt bemötande när ni själva inte bjuder på det.
Lycka till med uppsatsen!
Anneli

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -