En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Om företagsavdelningen  (läst 11749 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6581
    • Visa profil
    • Matforum
Om företagsavdelningen
« skrivet: 2007-08-08 10:36 »
I denna avdelning kan du som driver ett företag som säljer mat (även restauranger), köksredskap, köksutrustning (även grillar, rökar osv. för tillredning ) och köksinredning helt gratis:
¤ Presentera ditt företag
¤ Presentera produktnyheter
Och vi konsumenter kan ställa följdfrågor som du kan svara på.

För att undvika negativ PR i onödan - var noga med att läsa igenom hela denna text innan du som företagare skriver något.

I övriga delar av forumet är vi väldigt restriktiva med information från företag - företagare får förstås gärna delta i den vanliga diskussionen där - men när det gäller den egna verksamheten är det enda tillåtna att kommentera och bemöta vad andra redan skrivit om din verksamhet.

Så ej i denna avdelning, här har du som företagare chansen att berätta vad du håller på med och om dina produktnyheter. Du får lite uppmärksamhet och vi andra får förhoppningsvis lära känna några intressanta företag och produkter.

Var beredd på att du kan få kommentarer och frågor från forumets övriga besökare och försök att besvara frågorna så snart du kan. (Se gärna Bevaka forumet automatiskt med E-post".)

Innan du kan börja skriva måste du bli medlem dig på forumet, det är förstås liksom för övriga helt gratis. Medlem blir du genom att klicka "Bli medlem" i menyraden överst.

Företagspresentationer

¤ Skriv rubrik på formen "Presentation av företag", exempelvis "Presentation av Smakmästarna AB". Obs! Max en presentation per företag! Det betyder att du bara får starta en ny tråd om ditt företag en enda gång.
¤ Berätta exempelvis vad ni håller på med/säljer, om några få intressanta produkter, när företaget startade, hur många anställda det är, hur man når företaget med länk till webbsida osv.
¤ Skriv kompakt, neutralt och sakligt utan superlativ - inte svulstigt och "reklamigt".
¤ Vill du får du gärna posta bilder på din fastighet, interiör, personal och några få utvalda produkter. (Se Om att posta bilder.)

¤ Det är tillåtet att erbjuda rabatt till forumets medlemmar.

Produktnyheter

¤ Skriv rubrik på formen "Produktnyhet: produktnamn(tillverkare)", exempelvis "Produktnyhet: Ny typ av matlåda från Curver" Obs! Max en tråd per produkt, kontrollera att ingen annan presenterat produkten tidigare.
¤ Berätta vad produkten kan användas till och några få fördelar.
¤ Skriv kompakt, neutralt och sakligt utan superlativ - inte svulstigt och "reklamigt". Inga inklippta pressreleaser från leverantörer tack!
¤ Posta max 2 produktbilder (se ovanstående hänvisning angående bilder).

Är du osäker på vad som gäller - fråga Andreas eller Urban innan du postar så hjälper vi dig!

Obs! Som företagare får du inte skriva i trådar som annan företagare startat i företagsavdelningen.  Företagstrådarna är ju lite av ett skyltfönster och du skulle väl inte själv vilja sätta en skylt för din konkurrent i ditt eget skyltfönster?
« Senast ändrad: 2011-03-04 17:28 av Andreas »
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -