En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Inkokt lax  (läst 42 gånger)

Catherine

  • Gäst
Inkokt lax
« skrivet: 2018-06-17 10:43 »
Hej,

Om man vill dubbla mängden lax (jag tänkte ta 1 kg i stället för 500 g som det står i receptet), ska man då dubbla alla övriga ingredienser också - salt, fänkål, lök, morot, vinäger, kryddnejlika, dill? Jag antar det, men ville kolla för säkerhets skull så att jag inte gör något dumt. Tack på förhand!

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -