En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Chokladtest: Lindt Cuba 55%  (läst 1989 gånger)

Urban

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1360
    • Visa profil
Chokladtest: Lindt Cuba 55%
« skrivet: 2007-08-09 20:57 »
Efter ett tips om denna choklad så tänkte jag ge den ett försök.
Denna choklad är aningens för söt för mig. Den känns lite mer som vanligt godis tycker jag + att den smälter alldeles för fort i munnen.
Det är absolut inget fel på den om man äter den i "godis" syfte, då slinker den ner som allt annat.
Men vill man ha en lyxigare choklad som man vill njuta länge av så får det nog bli en annan chokladkaka.

Den är söt och har en fruktig god chokladsmak, men mer spännande än så blir den inte.

Rob

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 317
    • Visa profil
SV: Chokladtest: Lindt Cuba 55%
« Svar #1 skrivet: 2007-08-28 12:49 »
Hmm, hur kan du bara skriva ner min favoritchoklad så... ;-(

Jag håller med om att den inte är lika "mustig" som 70%, men endel av dem tycker jag blir lite mycket ibland.

Framför allt upskattar jag den relativt fräscha smaken av frukt.

Nåväl jag är väl kanske färgad av att ha plockat egna kakaofrukter i södra Cuba och sedan njutit (inte de egenplockade) av Peters Baracoa Chocolate i min kakao...

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -