En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Trasigt knäckebröd till överpris  (läst 2005 gånger)

agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4501
    • Visa profil
Trasigt knäckebröd till överpris
« skrivet: 2007-09-16 10:57 »
Tasteline(tror jag) har gjort ett test av müssli som jag häpet läste. Den müssli som vann var en specialblandning för nån guourmetbutik, troligtvis belägen i Stockholm. Det stod ingen vikt på förpackningen o man klagade lite lätt på härsken nötsmak,men vann gjorde den. En annan favorit var "Lyxig knäckemysli" om den tyckte man så här:"Roligt och nyskapande utseende med stora frukt- och knäckebrödsbitar" Nyskapande?Har dom inte sett trasigt knäckebröd tidigare? Ett vanligt knäckebröd kostar 35-40 :-/kg,när fabriken har haft sönder knäckebrödet åt oss tar dom 104:-/kg. Lyxigt förstås att slippa röra vid knäcket med fingrarna ;D

Hasse

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1445
    • Visa profil
SV: Trasigt knäckebröd till överpris
« Svar #1 skrivet: 2007-09-16 13:48 »
Det där är inte trasigt knäcke, utan en lyxig delikatess! Det framgår ju tydligt av förpackningen.     ;)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6581
    • Visa profil
    • Matforum
SV: Trasigt knäckebröd till överpris
« Svar #2 skrivet: 2007-09-20 09:03 »
Vilken sorts knäckebröd är det i müslin? Det finns ju mer och mindre lyxigt sånt också... är det nåt handgjort stenugnsbakat bröd blir det faktiskt lite mer exklusivt än wasa husman.
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4501
    • Visa profil
SV: Trasigt knäckebröd till överpris
« Svar #3 skrivet: 2007-09-20 10:34 »
Andreas: det är säkert inget fulknäcke i den påsen utan ett finknäcke, bakat med tanke på kulturmiljö o tradition. Men tillverkarna har inte brytt sig om att sätta ut näringsvärde på påsen så då kan den ju innehålla lite olika saker dag från dag (beroende på var man sopat golvet NEJ FY det menade jag inte)  ::)

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -