Fullkornspasta med bacon - Felix (3/5)

Startat av Andreas, 2007-10-23 13:29

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

2007-10-23 13:29 Last Edit: 2007-12-17 16:01 by Andreas
Fullkornspasta med bacon & svamp och örtsås

Detta ser inte fullt så såsgojsigt ut som systerfelixpastarätten Pasta med skinka, bladspenat. I den rätten är det purjo, spenat och tomat som ger färg, här är det främst gul gurkmejefärgad pasta och röd paprika.

Smaken på själva grundsåsen är inte alls så tokig. Men tyvärr är pastan lite överkokt och bacon-bitarna pyttesmå - visserligen dubbelt så tjocka som vanligt bacon men bara ca 8x8 mm i fyrkant. Även svampbitarna är för små. Och dessutom innehåller denna rätt precis som systerpastarätten riktigt stora bitar av rå purjo (som jag inte alls gillar). Vem på Felix är det som är förälskad i rå purjo? Paprikan däremot smakar gott men den varan finns det lite av.

Tips till Felix: ta väck purjon, sätt i "riktig" bacon i större bitar samt större svampbitar och lite mer paprika så har ni en bra rätt. (Ja faktiskt ungefär som det ser ut på produktbilden på kartongen...)

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 3/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

ser inge fel på bilden den ser vädligt god ut

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal