Oxgryta - Annikkis (4/5)

Startat av Andreas, 2007-11-01 11:35

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Ris med nötkött och champinjoner

Hittade finsk färdigmat på ICA Maxi häromdagen och det måste så klart testas! Detta är inte fryst mat utan en kylvara som skall förvaras i max +6 grader.

Det poffar ganska högt flera gånger när man värmer i mikron. Efter uppvärmning ser man kött, svamp och lite morot på ytan, men speciellt kul ser rätten inte ut. Fast plasttallriken känns lite kul, den är ovanligt smal och hög.

Hur smakar det då? Ja köttet känns äkta, det är inte jätteluftigt och övermört som det ibland kan vara utan ger lite tuggmotstånd. Svampsåsen är god, lagom salt och ordentligt pepprig. Tyvärr är riset liite för mjukt och rätten innehåller extremt lite grönsaker. Men där är faktiskt en hel del kött! 14% står det på förpackningen och det måste det verkligen vara, för jag tycker det känns som alldeles ovanligt mycket.

Helhetsintrycket är uppvärmda hemlagade rester vilket förstås är väldigt bra i detta sammanhang.

Notera förresten (apropå tråden "Gå inte i den livsfarliga saltfällan" http://matforum.nu/index.php?topic=1023.0) att salthalt står angivet på ovansidan av förpackningen.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 5/5
¤ Helhetsbetyg 4/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

den ser ju allt annat än god ut, men jag tycker den där är super god

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal