Ost & skinkschnitzel - Dafgårds (3/5)

Startat av Andreas, 2007-11-02 12:54

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Ost- och skinkfylld schnitzel med potatis, rostad paprika och bearnaise

Ser rätt trevligt och färglatt ut med gul potatis, gröna bönor och röd paprika, men såsen är gropig och ful. Och hur har de gjort för att få potatisen så gul?

Schnitzeln är ganska god och smakar mycket, men jag hinner tyvärr på något vis tröttna på smaken innan den är uppäten. Konsistensen är rätt hård och vissa tuggor gränsar till lite småseghet - bra! - jag föredrar detta mot vissa rätters extremt onaturligt konstigt möra fluffiga köttkonsistens.

Bean är ganska OK men lite för syrlig. Potatisen smakar bra men är aningens osalt och lite för mjuk.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 3/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

den där tycker jag fkatist är helt okej, jag har ätit den ett par gånger och den är faktist god

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal