Farmarbiff - Dafgårds (3/5)

Startat av Andreas, 2007-11-07 13:08

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Färsbiff med tärnad potatis, morot, rödlök och skysås

Ja ser inte direkt kul ut men allt är förstås relativt.

Biffen smakar bra men är lite för vattning i konsistensen och faktiskt på gränsen till lite för salt. Det sistnämnda balanseras dock upp av den för osalta potatisen. Till detta bjuds en ordinär skysås.

Apropå vattnig biff står det i innehållsföreckningen "farmarbiff 30%" och "total köttmängd i rätten: 14%" - det tolkar jag som att biffen innehåller föga imponerande 47% kött.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 3/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal