Sweet basil seed. Hur använda?

Startat av johannao, 2007-12-21 22:47

Föregående ämne - Nästa ämne

johannao

Jag köpte en påse i onsdags. Har för mig att jag har sett det i nåt recept nån gång.Jag inbillade mig att de skulle passa i min avokado/limeröra men när jag smakade på dem smakade de just ingenting. Vad är de bra för? Stoppa i jord eller? :P

Hur ska man få fram nån smak i dem? Någon som har tips?

johannao

Hittade själv...det är tydligen en ingrediens i drinkar och glass. Tror att jag minns det från Lisa i mat-Niklas. Ska testa. Återkommer.

johannao

jag svarar på mig själv här men...jag testade drinken. helt okej faktiskt. särskilt om man gillar att klunka ner blötlagt linfrö och loppfrö. detta var lättare och trevligare att dricka. jag smaksatte vattnet med honung och lime. Man kan nog variera sig där.
receptskiss:
1 glas vatten
2-4 tsk basilikafrö
smaksättning, t.ex lime och honung

låt stå ca. 3 minuter tills fröna sväller och ser ut som grodyngel. klunka ner dem (känns som att svälja grodyngel).

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal