Wagyubiff á 1700:- kilot - hur är det möjligt? Är det värt det?

Startat av Andreas, 2008-01-03 18:11

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Bläddrade förstrött igenom några gamla tidningar som kommit mellan jul och nyår och såg då denna annons från Ica Gourmet där de säljer wagyubiff för 1700:- kronor kilot! Hur i hela fridens kan en köttbit kosta så mycket pengar?

Har nån provätit wagyu, är det så fantastiskt att det är prisvärt?
Den som inte frågar får inga svar.

kryddburken

De är väl samma sak som kobebiff? dom där japanska biffkorna som får öl till maten och massage efteråt! *S*

roffekock

Matforum är bäst

Shanta

Ica Gourmet? Vad är det för något? En tidning? Hur som helst skulle jag knappast tacka nej till det där om någon bjöd mig på det, även om jag har svårt att tro at det där priset motiverar priset på någon råvara, oavsett hur gott det är. Någonting att slå till på när man verkligen vill ha det bästa. (har inte smakat själv)

Kari

Ica Gourmet är en liten och trevlig Ica i centrala Umeå. Om det är den Ica butiken Andreas menar förstås?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal