Väderlek & rökning

Startat av Kari, 2008-01-08 16:25

Föregående ämne - Nästa ämne

Kari

Att inte blåser är en fördel, kyla inga problem heller.. Luftfuktigheten borde inte spela någon större roll om man varmröker tycker jag..

Finns det någon som har koll på resultatet i röken om lufttrycket är extremt högt eller lågt? Ifall någon tänkt eller har en gammal bok med fakta?

Rök och väderguru, någon?

Andreas

Vad tror du själv kan hända inne i själva röken vid högt respektive lågt lufttryck?
Den som inte frågar får inga svar.

Kari

Jag har kanske inbillat mig, men det blir godare vid högtryck. ca 1020mb eller mer. Kanske röken i sig stannar bättre i fisk och kött?


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal