Microplane parmesanrivare

Startat av crlhrv, 2008-03-26 17:57

Föregående ämne - Nästa ämne

crlhrv

2008-03-26 17:57 Last Edit: 2008-03-26 18:20 by crlhrv
fick en parmesanrivare (kan nog användas till annat också?) i julklapp som jag för första gången använde idag. ruskigt effektivt redskap och helt klart ett tips för den som letar efter ett riktigt bra rivjärn. det här förgyllde min dag!
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

agnetasch

Citat från: crlhrv skrivet 2008-03-26 17:57
(kan nog användas till annat också?)

Ser ut som en utmärkt fotfil ;)

crlhrv

tja alltså, nu vet jag ju inte hur dina fötter ser ut.. men njae tveksamt.. ;)
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Cohen

Har nåt likanande. Inköpt på ICA för bra många år sedan.
Skönt att slippa extra disk och en massa spill när man ska riva ost över pasta, men kan knappast påstå att den tillhör mina mest använda köksprylar. :)

agnetasch

"Sen jag skaffade en Micro Plane-rasp slutar jag inte att riva" skriver Anna Sjögren på Kort om gott o verkar helnöjd med redskapet. Hur går det för dig Calle, är du också nöjd fortfarande?

crlhrv

jag har inte använt den mer eftersom jag inte äter så mycket ost men den ligger i lådan och ser snygg ut
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Mickan

Ät mer ost! Älskar alla typer av microplane! Vitlök rivs snabbt, blir god samt att det är ett oerhört lättdiskat redskap.
Video meliora proboque deteriora sequor

Rob

Jag köpte två versioner av microplane på en utförsäljning utomlands (kostade 56 sek/styck) och de är kanon!

En sådan skillnad på vårt gamla att det inte går att jämföra!


Fröken Dill

Ett favoritredskap! Jag har en på landet, men ska köpa en till hemmaköket också. Används till parmesan( även fryst), citrusskal och vitlök. Lätt att diska.
Tycker fröken Dill

ena

klarar mig inte utan min microplane :) oslagbar till permesan o citrusskal... :)
man kan prova allt -minst en gång!!;)

Ia

Jag köpte en liknande i somras! En jättefin med blommigt handtag från Köpenhamn! Men jag skulle vilja få tag på en där det blir mer grovrivet. Någon som vet?
Ia´s Matblogg


webguide

Jag använder den till att riva alltmöjligt, ost, vitlök, muskot, långpeppar osv.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal