Ekologiska hörnan

Startat av agnetasch, 2008-04-11 17:54

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch

Ibland får jag små ryck o vill gärna prova nåt nytt ekologiskt. Häromdagen var det så o jag kom hem med ett par grejer;

En ekologisk getbrie B&p Handelskompani. Liten plutt på 150 g kostade 43,95. Det är en dansk ost med en fetthalt på 26% Den ska inte jämföras med en vanlig brie utan med en getost, då kan man tycka att den är ok.

Ekologiska isterband Paket på 330 g (två korvar) från Charkdelikatesser gick löst på 29,90. Smakade rätt bra o de blev så där svartbrända som riktiga isterband ska bli. Kanske, kanske syran var lite svag men ingenting som inte lite vinäger fixade till:

annamaria

Jag har mest TITTAT på ICA´s nya eko-produkter. Har någon provat? Jag tycker det är hutlöst dyrt med 30 spänn för ett pytte-paket cornflakes. Det är sorgligt! Jag vill men ekonomin skulle aldrig tillåta detta.

agnetasch

Jag tittade på ICA´s eko-pulverkaffe, 350:-/kg om jag minns rätt.ICA´S vanliga pulverkaffe i refill går på 175:-/kg.Häftiga skillnader!

bryggens

Oavsett Vilket. Pulverkaffe??
Inte gott.

agnetasch

Jag dricker bara pulverkaffe, jag har vant mig vid smaken (smak o smak, jag har hälften mjölk i) Jag kan inte dricka vanligt kaffe utan att bli illamående+att få magkatarr. Det får jag lustigt nog inte av pulverkaffe. Det är inte alla pulvermodeller som funkar men ICA´s har gått bra.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal