Stockholm: Andalucia

Startat av Filippa, 2008-04-23 17:33

Föregående ämne - Nästa ämne

Filippa

2008-04-23 17:33 Last Edit: 2008-04-23 17:35 by Filippa
Döbelnsgatan 79 www.andalucia.se Ligger på en tvärgata till Sveavägen vid Odenplan, relativt centralt men ändå inte i City.

Spansk restaurang med tapas. Spansk influerad inredning. Trevlig service, massor av personal som var rätt uppmärksamma men inte speciellt familjära / lätt tillgängliga och rent och snabb service.

Mycket tapas på menyn, alla såg mycket goda ut men varför så mycket regler i menyn ? Minst 2 personer hit och minst 2 rätter dit. Sånt retar mig.
Någorlunda billiga tapas ( 79kr/st) men rätt dyra varmrätter (239kr och uppåt) . . Pappa och jag startade med vars en tapas; Calamares (bläckfiskringar) och Polpa ( skaldjurssallad) för att sedan ta varsin varmrätt Cazuela (fiskgryta) och Halibut (hälleflundra). Mycket gott, väl tilltaget och väldans varmt.  Inget annat fel än att det kostade mycket pengar.

Som sagt lite dyra varmrätter, 239kr känns mycket på en kvarterskrog i Vasastan ? Men trevlig, gott och ett bra "prat"-ställe med kompisarna kanske ?

Betyg 3,8/5  ;)

Andreas

Verkar trevligt, men är det spanjorer som äger restaurangen och chefar över köket? Nåt som kan reta mig en aning är när fel folk lagar mat från fel land.

Avrunda (3,8)=4 ;)
Den som inte frågar får inga svar.

Filippa

Huruvida det är spanjorer i köket kan jag inte svara på men vår servitör talade spanska med resten av personalen - det torde vara ett gott tecken ?

Andreas

Den som inte frågar får inga svar.

Filippa

Eller ja, egentligen så inskränker sig min spanska till typ Gracias och por favor men det lät som spanska i alla fall.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal