Fiskgratäng dillsås - Coop (4/5)

Startat av Andreas, 2008-04-28 12:19

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Titta här, snyggt spritsat och trevligt gräddat mos, tänk att det kan skilja så mellan mosfärgen hos denna rätt och i "Fiskgratäng lax med spenat-limesås" http://matforum.nu/index.php?topic=1590.0, de tillverkas väl ändå på samma ställe?

Moset är aningens grynigt men både mos och den dillsås smakar gott (försöker mig på lite tysk ordföljd här), fisken är helt OK fast AP rent generellt är kanske inte den mest smakfulla av fiskar. Dock är det inte alls dumt att fisken är MSC-certifierad. Och totalintrycket är faktiskt ovanligt gott!

Skulle jag då köpa den igen? Nej, innehållsförteckningen sätter P för detta, rätten innehåller tre sorters emulgeringsmedel, tre sorters antioxidationsmedel, surhetsreglerande medel samt glutamat. Och vad ända in i Norrköping är pepparextrakt för något, är kooperationen så snåla att vanlig peppar är för dyrt?

¤ Uteende: 4/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal