Ostsuffle

Startat av bryggens, 2008-05-04 17:06

Föregående ämne - Nästa ämne

bryggens

´Tips och råd angående detta önskas, har aldrig gjort men tänkte prova.

bryggens

Hallå!  Har ingen av er gjort en suffle´och kan komma med tips? Eller är det helt "ute"?

agnetasch

Det var 100 år sedan jag gjorde en ostsufflé; en bortglömd delikatess!Tittar man på recept så tycker jag menyse.com har ett bra:
http://www.menyse.com/action/recipe?recipeid=10627
Det vore kul om du återkommer med omdöme om du gör den :D

bryggens

Alltså, hundra år sen, så gammal är väl inte ens du? Och i så fall,varför har du inte gjort en på 100 år?

agnetasch

Ostsufflé är en rätt som ska passas o tas ut o ätas i rätt sekund. Det passar inte mitt flytande festmönster där allt helst ska vara färdigt för att ställas fram.
Men som vardagsrätt är det ju ett jättebra sätt att ta hand om överbliven ost. Eller lite billig look-a-like-ost ;D

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal