Kyckling i gräddsås - Findus (3/5)

Startat av Andreas, 2008-05-14 14:34

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Skivad kycklingfilé i gräddsås med kokt potatis och brysselkål

Bortser man från stänken på det vita ättråget ser detta trevligt ut med rätt vettigt uppläggning och fint färgspektra från kål, sallad, potatis och sås.

Potatisen är riktigt hygglig, t o m bra saltad. Rödkålssalladen god, brysselkålen god, såsen god. Kycklingen osalt, torr och halvseg med burdus vitlökssmak.

Denna rätt hade varit en klar 4:a om det inte vore för kycklingen, ingen sås i världen kan skyla över en så jätte-jättedålig kyckling.

Innehåller jästextrakt samt smakförstärkarna E640, E635 & E621.

¤ Uteende: 4/5
¤ Konsistens: 3/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal