Korvar från Taylors & Jones

Startat av agnetasch, 2008-05-19 11:29

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch

Tack Filippa för tipset om denna trevliga affär!

http://www.taylors.se/

Eftersom jag bor i Göteborg o Taylor & Jones har sin butik i Stockholm verkade det inte som om vi skulle mötas. Men plötsligt skulle svägerskan med familj till huvudstaden o gick med på att vara skickebud. Utrustad med en inköpslista tågade hon till korvbutiken. Och blev bara förälskad! Rent o fint, jättetrevligt bemötande o många skojiga nyheter. Till sig själv köpte hon lammhamburgare som vid provsmakning hade varit VÄLDIGT goda o till mig köpte hon lite olika korvar o black pudding. Idag ska vi äta traditionell engelsk frukostkorv på griskött, det ska bli mycket spännande, den har jag aldrig smakat.


Filippa

Så kul ! Själv älskar jag korvarna och köttet, för att inte tala om cheddarostarna - dom skulle man nästan kunna gå över lik för.

Gå till Taylor & Jones !

agnetasch

Oj, den traditionella frukostkorven gick inte av för hackor. Ihop med stekt ägg, röda bönor i tomatsås o rostat bröd. Mmmmm
Ikväll blir det black pudding, bacon o hemlagad ligonsylt :D

Shanta

Snålvattnet rinner verkligen när man läser på hemsidan. Blir garanterat ett besök om jag skulle råka ha vägarna förbi Stockholm. Skulle vara spännande att prova Haggis.. :)

Filippa

Prova lammkorven med rosmarin....mmmmmmm och cheddarosten *drömmer mig bort och blir hungrig som en varg*

agnetasch

Black pudding var inte alls dumt! Mycket gott kryddad o oerhört matig; mannen o jag delade på ett halvt kilo o vi blev proppmätta.
I frysen har jag fläskkorv från Lincolnshire o korv med purjolök och vitlök. Snart åker dom fram :D

agnetasch

Igår var det dags för fläskkorven från Lincolnshire. Den grillades o intogs i gammaldags anda ihop med persiljestuvade morötter o färskpotatis. Det var verkligen gott! Mannen glufsade i sig merparten av korven. Lite konstigt för han gillar inte tyska korvar av samma typ = korvar som inte är rökta, så såna undviker jag att köpa i Tyskland.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal