Boeuf provencale - Dafgårds (4/5)

Startat av Andreas, 2008-05-19 12:52

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Fransk gryta med nötkött med oliver, serverat med potatismos

Synintrycket är väl hyfsat så när på att potatisrosorna ser lite väl klumpblaffiga ut och själva grytan lite vattnig.

Mosen har bra konsistens och smakar lite åt rå potatis. Köttet har bra konsistens, smakar bra och är mört och ändå inte överdrivet vattnigt och fluffigt såsom i viss färdigmat. Själva grytbasen är fyllig och smakar oliv och vitlök. Sammantaget riktigt gott faktiskt.

Trevligt också att rätten inte innehåller några tillsatser, synd att portionen är för liten och kilopriset högt (83 kr/kg).

¤ Uteende: 3/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

Rookie-T

Alltid undrat men inte vågat fråga. Varför äter du så otroligt mycket färdigmat?!
53 55 47 20 4d 49 4e 20 52 c3 96 56 21

agnetasch


Kari


Andreas

Var inte rädd att fråga Rookie-T. :) Hmm är det så otroligt mycket? Ca. 60 st på 13 månader blir 4,6 i månaden. Jag åt dem ibland även innan jag började recensera dem för att jag inte hann med annan lunch men nu har det blivit lite av en utmaning att tugga mig igenom allt som är nytt.  Fast numera köper jag aldrig samma mer än en enda gång.
Den som inte frågar får inga svar.

Rookie-T

Okej jag är nöjd med det svaret. Tyckte bara att en foodie som du själv skulle vara en hemlagandets man :P Alltid en matlåda i frysen!
53 55 47 20 4d 49 4e 20 52 c3 96 56 21

Andreas

Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal