Fiskfilé i senapssås - Findus (3/5)

Startat av Andreas, 2008-05-22 14:15

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Fiskfilé med kokt potatis och ärter i smakrik senapssås

Såssjöar är aldrig kul men denna är åtminstone hyfsat samlad och innehåller några små dekorativa bruna prickar.

Jag är lite imponerad av potatisen faktiskt, ovanligt att råka på fryst potatis som är såpass bra ändå, dessutom välsaltad, t o m nästan för välsaltad. Senapssåsen är inte så tokig men prickarna smakar inte nåt, ska det föreställa senapsfrön? Fisken är OK men helt osaltad - det fungerar inte, saltet bör vara hyfsat jämnt fördelat i en rätt så att man inte råkar på helt osalta tuggor. De gröna ärtorna till sist är inte världens mest spännande grönsak men mycket hellre det än de där totalt smaklösa morötterna som ofta bjuds i sån här mat.

Fisken är MSC-märkt men rätten innehåller jästextrakt.

¤ Uteende: 3/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 3/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal